pregleda


Mirko Glojnarić: Masonerija u Hrvatskoj


Cena:
500 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Sve knjige su nove. Ako se slučajno desi da do kupca dođe neispravan ili oštećen primerak, molimo vas da nam se javite kako bismo poslali novu knjigu.
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Plaćanje preko Kupinda (Limundo Cash)
Plaćanje pre slanja
Plaćanje pouzećem
Prodavac

IK_Alma (77)

Pravno lice

Pozitivne: 133

Negativne: 0

Svi predmeti prodavca

Kupindo zaštita

Oblast: Ostalo
Godina izdanja: Ostalo
ISBN: 978-86-7974-274-2
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Beograd, 2012 (reprint izdanja iz 1940. godine), 138 strana, meki povez, latinica.
Podela na poglavlja i potpoglavlja nešto je drugačija nego u izdanju iz 1940. godine. U ponovljenom izdanju izostavljeno je nekoliko ilustracija.
Sadržaj: Legenda o zidanju Salamonovog hrama; Početak slobodnog zidarstva; Masoni u svjetskom ratu; Jugomasonerija; Tko je predstavljao slobodne zidare u inozemstvu; Statut velike lože „Jugoslavija“ u Beogradu; Veliki majstor; Masonsko službeno glasilo „Šestar“; Kako se osnivaju lože; Osnutak lože „Ivan grof Drašković“ u Zagrebu; Časništvo lože; Članovi loža; Kad mason prestaje biti masonom; Što se radi na sastancima slobodnih zidara; Kada mogu ući u ložu i – žene; Prestanak ložinog rada; Što su to vjenčići 48U židovskoj loži „Zagreb“ broj 1090; Slobodni zidari skrivali su se čak pod plašt; Umro je veliki slobodno-zidarski majstor; Kakav je odnos među masonima; Što predstavljaju razni simboli u masonstvu; Što hoće tajna Adoniramova družba; Tko je sve bio slobodni zidar u Zagrebu; Masoni su društveni trutovi i paraziti; Čime se slobodnog zidara prisili na šutnju; U tamnoj ćeliji kraj kostura; Masoni su spremni na najstrašnije osvete; Koga masoni nikada nisu mogli uvući u ložu?; Kada su i masoni nemoćni?; Članovi slobodni-zidarskih loža u Zagrebu
Ključne reči: masoni, slobodno zidarstvo, antimasonski tekstovi, Hrvatska, Jugoslavija

Sve knjige su nove. Ako se slučajno desi da do kupca dođe neispravan ili oštećen primerak, molimo vas da nam se javite kako bismo poslali novu knjigu.
Knjige šaljemo kao preporučenu tiskovinu (kada se novac uplaćuje na naš račun; poštarina iznosi 100 dinara) ili kurirskom službom (kada se plaća pouzećem ili na račun; poštarina iznosi 280 dinara). Kada se istovremeno poruči više knjiga, poštarina po jednom primerku je niža od navedene. Troškove poštarine snosi kupac.
Knjige ne šaljemo van Srbije.
Broj našeg računa je: 205-39745-66.
Ukoliko iskrsne bilo kakav problem, molimo vas da nam se javite kako bismo ga rešili na obostrano zadovoljstvo.

Predmet: 10995708